Projekt – łącza – usuwanie

Wchodzimy na stronę główną i klikamy na łącze w kolumnie szczegóły. W tabeli z łączami klikamy na przycisk z literą U. System zapyta się nas czy jesteśmy pewni tego aby usunąć dane łącze. Klikamy przycisk OK. Łącze zostało usunięte.





Copyright © 2015-2019 - by Lucas SOS | About the Author | Tags | Blog | Links | Login