Usuwanie projektu

Na stronie głównej gdzie znajdują się projekty, klikamy po prawej stronie na przycisku z literą D. System zapyta się nas czy jesteśmy pewni, iż chcemy usunąć dany projekt. Klikamy przycisk OK i projekt zostanie usunięty.





Copyright © 2015-2019 - by Lucas SOS | About the Author | Tags | Blog | Links | Login